Inschrijving voor Detobeach 2017 is geopend

Iets later dan jullie van ons gewend zijn, maar het is dan toch eindelijk zover! Na lang wachten kunnen jullie je dan toch eindelijk inschrijven voor Detobeach 2017. Wacht dus ook niet langer en schrijf je snel in!

Detobeach 2017

Op zaterdag 17 juni 2017 vindt de 8e editie van ons super gezellige beachvolleybaltoernooi plaats. Het toernooi wordt gehouden op het grote strand in recreatiegebied De Groene Ster aan “Oer De Bril”. De aanvang van het toernooi is 10:00 uur, deelnemers kunnen zich vanaf 9:15 uur melden bij de wedstrijdleiding. Bekijk voor meer informatie en de toernooi voorwaarden de informatie-pagina.

High-techie-tech ?

Ook Detobeach gaat met de tijd mee, zo is ons oude en vertrouwde inschrijfformulier ingeruild voor een hyper modern en vooral “high-tech” webshop. Zo kun je jouw team nog eenvoudiger inschrijven voor het toernooi en direct betalen via i-DEAL.

Voor ieder wat wils

Bij Detobeach kan er op verschillende niveaus gespeeld worden van laag, midden tot hoog, waarbij we de Nevobo zaalcompetities als uitgangspunt nemen. Er wordt gespeeld in teams van 2×2 en 3×3. Kijk voor de mogelijkheden op de aanmeldpagina. Naast een heren-, dames-, mix- en jeugdcompetitie organiseren we ook een gezellige recreatie- / bedrijvencompetitie waarbij teams van 3 collega’s of vrienden (regel: minimaal 1 dame in het veld) het als team tegen elkaar op kunnen nemen.

Voor de mix-poule geldt de regel dat er per team minimaal 1 dame in het veld dient te staan. Dit geldt tevens voor de recreatiepoule. In de competitie hoog wordt er 1 set gespeeld, de overige competities spelen op tijd.

We verzoeken inschrijvende teams zoveel mogelijk rekening te houden met het niveau waarop ze al dan niet in de zaal actief zijn of zijn geweest. Spelplezier staat tijdens Detobeach voorop, schrijf je dus in op voor jouw team passend niveau zodat zowel jij als je tegenstanders een leuke toernooidag zullen hebben.

Reageren is niet mogelijk