Algemene toernooi informatie

Op zaterdag 17 juni 2017 vindt het 8e Detobeach beachvolleybaltoernooi plaats! Het toernooi wordt gehouden op het grote strand in recreatiegebied De Groene Ster aan “Oer De Bril”.  De aanvang van het toernooi is 10:00 uur, deelnemers kunnen zich vanaf 9:15 uur melden bij de wedstrijdleiding. Voor diegene die met de auto komen is er in het park voldoende parkeerruimte aanwezig. Voor fietsers is het vanaf Leeuwarden is het circa 15 tot 20 minuten fietsen. Ook is de locatie is per openbaar vervoer bereikbaar vanaf Leeuwarden Centraal Station via lijn 10 (Leeuwarden – Drachten – Heerenveen) en lijn 13 (Leeuwarden – Surhuisterveen – Drachten), waarbij uitgestapt dient te worden bij halte Leeuwarden Ouddeel. Kijk voor actuele vertrektijden en eventueel andere lijnen op 9292OV.

Vlak bij het strand diverse voorzieningen, waaronder een kiosk en toiletten, aanwezig. Meedoen aan het toernooi, alsmede inschrijven en betalen geschiedt op eigen risico.

Niveaus

Bij Detobeach kan er op verschillende niveaus gespeeld worden van laag, midden tot hoog, waarbij we de Nevobo zaalcompetities als uitgangspunt nemen. Er wordt gespeeld in teams van 2×2 en 3×3. Kijk voor de mogelijkheden op de aanmeldpagina. Naast een heren-, dames-, mix- en jeugdcompetitie organiseren we ook een gezellige recreatie- / bedrijvencompetitie waarbij teams van 3 collega’s of vrienden (regel: minimaal 1 dame in het veld) het als team tegen elkaar op kunnen nemen.

Voor de mix-poule geldt de regel dat er per team minimaal 1 dame in het veld dient te staan. Dit geldt tevens voor de recreatiepoule. In de competitie hoog wordt er 1 set gespeeld, de overige competities spelen op tijd.

We verzoeken inschrijvende teams zoveel mogelijk rekening te houden met het niveau waarop ze al dan niet in de zaal actief zijn of zijn geweest. Spelplezier staat tijdens Detobeach voorop, schrijf je dus in op voor jouw team passend niveau zodat zowel jij als je tegenstanders een leuke toernooidag zullen hebben.

Teamgeld 2017

  • Het teamgeld voor Senioren (dames / heren / mix) 2×2 is €22,50 euro
  • Het teamgeld voor Senioren 3×3 (dames laag) is €27,50 euro
  • Het teamgeld voor Recreanten / bedrijven €27,50 euro
  • Het teamgeld voor A-Jeugd 2×2 is €22,50 euro
  • Het teamgeld voor B-C Jeugd 2×2 is €20,00, voor jeugdleden die lid zijn van BeachLeeuwarden geldt een gereduceerd tarief van €15,00.

Het teamgeld direct bij opgave via iDEAL te worden voldaan. De inschrijving is pas definitief na betaling, de opgegeven contactpersoon ontvangt hiervan na betaling een bevestiging per mail. Mocht het om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn om je betaling af te ronden, dan verzoeken wij je om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Bij een te lage opkomst voor een bepaald niveau, kan de wedstrijdleiding ervoor kiezen om je op een ander niveau in te delen. Om deze reden vragen we je bij de inschrijving naar het niveau in de zaal. Bij een eventuele overplaatsing houden we ten allen tijde redelijkerwijs rekening met de niveaus.

Afzegging

Bij afzeggingen van een team vóór of op 1 juni 2017 zal het teamgeld deels (50%) worden gerestitueerd. Bij afzegging na 1 juni 2017 zal het inschrijfgeld door de organisatie niet worden gerestitueerd. Dit in verband met de reeds gemaakte kosten.

Reglement

Er wordt gespeeld volgens de algemene NeVoBo(beach)regels (uitgezonderd CMV en C-jeugd). Voor uitleg van de regels kijk hier.

 

Extra informatie

Beleid bij te weinig inschrijvingen

De organisatie houdt zich het recht voor om bij onvoldoende deelname van een bepaald niveau de ingeschreven teams in een ander niveau in te delen, waarbij de organisatie zoveel mogelijk rekening houdt met de aard van de inschrijvers en het alternatieve niveau.

Aansprakelijkheid

Noch de toernooiorganisatie, noch Volleybalvereniging VC058 is op enige manier aansprakelijk voor blessures (EHBO is aanwezig), ongevallen, vermissing, beschadiging of diefstal van eigendommen.

Gebruik van alcohol

Er wordt uitdrukkelijk verzocht aan deelnemers om tijdens het toernooi geen alcohol te nuttigen.

Afval

Er wordt verzocht afval in de daarvoor bestemde bakken te deponeren.

Slecht weer

Indien het weer te slecht is / wordt om te spelen, behoudt Detobeach zich het recht voor om het toernooi (tussentijds) af te gelasten. Hierbij wordt het teamgeld niet gerestitueerd, dit in verband met de reeds gemaakte kosten.

Programmaboekje

Het programmaboekje wordt na een aantal dagen na sluiting van de inschrijving op de site worden gepubliceerd. Hou hiervoor ook onze twitter en facebook in de gaten voor het laatste nieuws.

Locatie Detobeach


Grotere kaart weergeven

detobeach overzicht terrein

Reageren is niet mogelijk